UUTTA! Uutena vain jäsenille tarkoittuna keskusteluforumina meillä on nyt myös Facebook ryhmä. Tervetuloa mukaan sinnekin!

Kaikki varmaan muistavat Lapin jenkan sanat "...siellä katsotaan mies eikä nuttu - reilu jätkä on kaikille tuttu!"

Niinpä meille yhdistyksessäkin on tärkeää vain se, että jäsenet kokevat Lapin ja Laanilan itselleen tärkeäksi! Titteleitä ei kysellä - mukaan ovat sydämellisesti tervetulleita kaikki kiinnostuneet!

Jäsenmaksu on 25 € / henkilö / vuosi (vuonna 2018).

Jäsenmaksun maksaneet saavat 3-4 krt vuodessa ilmestyvän jäsenkirjeen, jossa kerrotaan tulevista tapahtumista. Retkille ja tapahtumiin jäsenet pääsevät jäsenetuhintaan - jäsenedut ovat henkilökohtaisia! Jäsenmaksusta 5 € lahjoitetaan lyhentämättömänä vuosittain valittavaan hyväntekeväisyyskohteeseen.

Uusia jäseniä otetaan ilolla mukaan toimintaan jatkuvasti!

Jäseneksi voit liittyä...

...soittamalla 040 587 2162 tai lähettämällä sähköpostia puheenjohtajallemme Riitalle tai

...maksamalla suoraan jäsenmaksun 25 € yhdistyksen tilille FI10 5542 7140 0495 93  (POP). Muista tällöin kirjoittaa viestikenttään NIMESI JA OSOITTEESI (joko postiosoite tai sähköpostiosoite, johon haluat vastaanottaa jäsenkirjeet)!

OSOITTEEN MUUTTUESSA - oli sitten kyse posti- tai sähköpostiosoitteessa, jotta varmistat jäsenpostin perille tulon, muistathan ilmoittaa uuden osoitteesi puheenjohtajallemme!!!